Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Privoščite si več

Ali veste, da imate kredit že pri sebi, in to brez obresti? S preprostimi obročnimi nakupi, ki jih omogočajo SKB kreditne kartice.
Imetniki kreditnih kartic SKB lahko plačilo nakupa razdelite na več obrokov FOTO: SKB banka
Imetniki kreditnih kartic SKB lahko plačilo nakupa razdelite na več obrokov FOTO: SKB banka
16. 8. 2021 | 08:44
2:35
Vas skrbi, ker ste na dopustu porabili svoje prihranke, jesen pa že prinaša nove stroške in obveznosti? Morda so pred vami še potovanje, nakup gospodinjskih aparatov in računalnika? Tovrstnih finančnih skrbi vas lahko odreši kreditna kartica.
Imetniki SKB kreditnih kartic lahko plačilo nakupa preprosto razdelite na več obrokov. Za obročni nakup se lahko odločite po opravljenem nakupu na kateremkoli prodajnem mestu doma in po svetu – tudi pri spletnem nakupovanju.
 

Diskretno in preprosto do 24 obrokov


Pri plačilu z SKB kreditno kartico lahko vsak znesek posameznega nakupa, višjega od 50 evrov, hitro in elegantno razdelite na najmanj 2 do največ 24 obrokov. Edina omejitev je minimalni znesek obroka, ki je postavljen pri 25 evrih. Tovrstno kreditiranje je kar se da diskretno in zelo preprosto!

FOTO: SKB banka
FOTO: SKB banka


Prednost in posebnost SKB obročnega nakupa je prav v tem, da je vedno dosegljiv in diskreten. V eni uri po nakupu s kreditno kartico se lahko odločite, ali želite svoj nakup obročno odplačevati – na 2 do 24 obrokov. Če na bančno SMS-sporočilo ne boste odgovorili, bo plačilo poravnano v enkratnem znesku skupaj z drugimi obveznostmi na predhodno dogovorjeni datum plačila.
 
Brez skrbi, vsi nakupi na obroke so povsem pregledni. Porabo na kreditnih karticah lahko spremljate v SKB NET spletni banki in MOJ@SKB mobilni banki. Prav tako lahko katerokoli obveznost na kreditnih karticah tudi predčasno in preprosto – v celoti ali delno – poplačate v MOJ@SKB mobilni banki.

FOTO: SKB banka
FOTO: SKB banka



 

Naročnik oglasne vsebine je SKB banka

 
 
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine