Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Pol stoletja s peninami Istenič

Prvo grozdje je Janez Istenič obral septembra 1968 in iz njega naredil penino Barbara. 
Za obletnico so negovali jubilejno penino Barbara iz laškega rizlinga, chardonnayja in rumenega plavca, ki je dve leti zorela na kvasovkah. Na fotografiji Janez in Miha Istenič. FOTO: Marko Feist
Za obletnico so negovali jubilejno penino Barbara iz laškega rizlinga, chardonnayja in rumenega plavca, ki je dve leti zorela na kvasovkah. Na fotografiji Janez in Miha Istenič. FOTO: Marko Feist
6. 10. 2018 | 12:09
6. 10. 2018 | 12:45
5:23

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine