Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Najboljše ideje za božična darila za vso družino

December je že sam po sebi precej stresen mesec – leto se počasi poslavlja in se hkrati začenja novo poglavje v naših življenjih.
FOTO: Hervis
FOTO: Hervis
14. 12. 2020 | 09:50
14. 12. 2020 | 09:51
6:01
Poleg tega so tu še obdarovanja, pri katerih moramo paziti, da ne pozabimo na koga izmed najbližjih, ter obenem vsem kar najbolj ugoditi, pri čemer pa moramo upoštevati tudi obseg proračuna za darila.

Vse skupaj se lahko hitro sprevrže v pravi prednovoletni kaos, ki ga ne moremo obvladati. Da do tega ne bi prišlo, smo za vas sestavili širok nabor idej, na podlagi katerih boste lahko izbrali najboljša božična darila.​


Božična darila za ženske​


Ugodnejša darila za ženske (do 50 EUR)

Med vadbenimi rekviziti za domači fitnes najdete najrazličnejše pripomočke, ki so v današnjem času nepogrešljivi. Izbirate lahko med elastiko za vadbo, podlogo za telovadbo, različnimi žogami za gimnastiko, utežmi in celo kolebnicami. Vsi kosi so izvrstna zamisel za božično darilo – sploh če si je vaša obdarovanka zastavila nove športne cilje za novo leto! 
 
Za pravo zimsko vzdušje si vsaka ženska želi obleči udoben topel hoodie in s skodelico toplega čaja v rokah skozi okno opazovati poplesavanje snežink.

FOTO: Hervis
FOTO: Hervis


Nekoliko dražja božična darila za ženske (pod 100 EUR)

Letošnje leto nam je postavilo veliko nepredvidljivih ovir, ki jih je bilo treba obiti ali pa preskočiti na precej iznajdljiv način, v nekaterih primerih pa tudi spremeniti način življenja. Ko dan za dnem preživite doma, se kaj kmalu lahko zgodi, da se vdate začaranemu krogu poležavanja pred televizijo in lenarjenja. V teh trenutkih je pametna zapestnica nepogrešljiva spremljevalka, ki bo obdarovanko s svojimi meritvami spodbujala h gibanju. Z njo bo lahko nadzirala porabljene kalorije, srčni utrip in opravljene korake. Pametni zapestnici ne uide niti sprehod od kavča do hladilnika! Skupaj s podlogo za telovadbo pa bo božično darilo nepozabno!

Darila, ki stanejo več kot 100 EUR

Nadgradnja pametnih zapestnic so pametne ure. Postale so nepogrešljiv modni dodatek, saj združujejo sodobno tehnologijo, šport in eleganco. Z njimi je mogoče upravljati klice, pisati sporočila, brezstično plačevati, meriti dnevno aktivnost, po drugi strani pa imajo vse funkcije športne ure, med katere spadajo:
  • GSP-navigacija
  • merjenje srčnega utripa
  • merjenje hitrosti in opravljene razdalje ter številne druge
Le katera ženska se ne bi razveselila vsestransko uporabne in modne pametne ure?


Božična darila za moške

Ugodnejša božična darila za moške (do 50 EUR)

Večina moških rada ostane dejavna tudi pozimi, zato z darilom, ki omogoča, da svoje najljubše dejavnosti izvajajo v toplem zavetju doma ali pa da jim je pri dejavnostih na prostem toplo, ne morete zgrešiti. Tople športne kape in rokavice, zimske trenirke in vadbeni pripomočki za domači fitnes bodo razveselili še tako zahtevnega obdarovanca. Ker pa po vadbi prija tudi raztezanje in sproščanje, morda posežete po masažnih valjih in žogicah.

Nekoliko dražja darila za moške (pod 100 EUR)

Toplo funkcijsko perilo, zimska trenirka ali nova zimska obutev bodo ogreli srce še tako premraženega obdarovanca. Seveda pa ne morete zgrešiti niti s kosom opreme za njegov najljubši šport, pa naj bo to smučanje, nogomet, fitnes ali pohodništvo.

Darila v vrednosti nad 100 EUR
 
Nova športna ura, sobno kolo sobno ali nepogrešljiv kos opreme za fitnes bodo razveselili vsakega moškega, ki prosti čas rad preživlja dejavno.
 
Seveda pa se lahko s partnerjem dogovorite tudi, da svoja proračuna za božična darila združita in si skupaj omislita novo napravo za fitnes, kot je sobno kolo ali tekalna steza, v kateri bosta lahko uživala oba!


Božična darila za otroke

Ugodnejša božična darila za otroke 

Enostavna rešitev, da otrokom popestrite dan, medtem ko uživate ob skodelici kave, je snežna tuba. Ta napihljiva nadgradnja klasičnih lesenih sani bo vaše otroke zagotovo zaposlila za več ur. Ker je lažja in okretnejša od sani, jo lahko otroci prenašajo in uporabljajo sami.
 
Za zimske dejavnosti, v katerih bo uživala vsa družina, pa so drsalke nepogrešljiva izbira. Otroci so na drsalkah zelo spretni in okretni – in če so že stali na rolerjih, se bodo tudi na ledeni površini hitro počutili kot doma!
 
Nekoliko dražja božična darila za otroke (pod 100 EUR)

Zime si enostavno ne moremo predstavljati brez večne klasike – lesenih sani. Verjamemo, da se jim tudi sami ne morete upreti in da boste skupaj z otroki tekali po sankališču, kar se jim bo za vedno vtisnilo v spomin.

Lesene sani so večna zimska klasika – vašemu malčku bodo popestrile otroštvo! FOTO: Hervis
Lesene sani so večna zimska klasika – vašemu malčku bodo popestrile otroštvo! FOTO: Hervis


Nad 100 EUR

Otroci, ki so bili vse leto resnično pridni, si zaslužijo prav posebna božična darila. Skiro za otroke je vsestransko uporaben pripomoček, saj spodbuja telesno dejavnost, poleg tega pa omogoča, da vas otrok spremlja na tekaških treningih! Tako boste v svoj prosti čas kakovostno vključili družinsko druženje in združili prijetno s koristnim.

Ne pozabite na trenutke, pomembnejše od daril!

V vsej naglici in zaposlenosti ob nakupovanju božičnih daril pa lahko kaj hitro pozabimo na radostne decembrske trenutke, ki so seveda pomembnejši od obdarovanja. Svoji družini ta mesec namenite kak objem, poljub ali pa večer več – presenetite svoje malčke in večerno delo za računalnikom zamenjajte za ogled ene izmed božičnih klasik – uspešnice Sam doma ali pa katerega od filmov iz serije o Harryju Potterju. Tistim ustvarjalnejšim pa priporočamo peko piškotov, izdelavo božičnih voščilnic ali celo pletenje zabavnih puloverjev.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine