Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Na štajerski avtocesti zaradi nesreče zastoj, gneča tudi na mejnih prehodih

Na štajerski avtocesti je zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas pred Slovenskimi Konjicami proti Ljubljani.
Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Jelšane, Obrežje in Gruškovje. FOTO: Mavric Pivk
Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Jelšane, Obrežje in Gruškovje. FOTO: Mavric Pivk
A. I., L. Z.
22. 7. 2019 | 07:19
22. 7. 2019 | 17:04
2:23
Začetek delovnega tedna je pričakovano prinesel tudi gnečo na cestah. Na slovenskih cestah so promet že v zgodnjih jutranjih urah ovirale prometne nesreče, nekaj kilometrov dolge kolone so nastale na mejnih prehodih in na gorenjski avtocesti proti Avstriji. Promet je bil zaradi jutranje konice povečan tudi na cestah, ki vodijo proti večjim mestom.

Na štajerski avtocesti je zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas pred Slovenskimi Konjicami proti Ljubljani. Nastal je dolg zastoj med priključkoma Slovenska Bistrica - jug in Slovenske Konjice.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra je bil zaradi prometne nesreče promet oviran na gorenjski avtocesti pred izvozom Jesenice zahod proti Avstriji. 



Štiri kilometre dolg zastoj je zjutraj nastal na podravski avtocesti med Zaklom in mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški. Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji pa je kolona vozil trenutno dolga kilometer in pol. 

Zaradi prometne nesreče je pri Bohinjski Beli zaprta glavna cesta Bled-Bohinj. Po prvih podatkih sta udeleženi dve vozili. Obvoz je možen skozi naselje, so sporočili s PU Kranj.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Jelšane, Obrežje in Gruškovje. 



Zaradi plazu je promet na cesti Velika Reka–Radeče na dveh odsekih urejen izmenično enosmerno. V Kranju se je na območju krožišča Primskovo spremenila delovna zapora. Promet bo do 25. septembra možen le iz smeri Škofje Loke proti Šenčurju ter na relaciji Kranj–Brnik, preostali kraki krožišča bodo zaprti, še opozarjajo na prometno-informacijskem centru.

Na nekaterih odsekih potekajo dela. Zaradi odstranjevanja cestninskih postaj je na štajerski avtocesti iz smeri Ljubljane proti Mariboru tako zaprt priključek Slovenske Konjice. Na dolenjski avtocesti med Ivančno Gorico in Bičem pa promet poteka po polovici avtoceste dvosmerno.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine