Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija  |   Slovenija

Kozmetika, ki verjame v moč narave

Slovensko podjetje svoje izdelke razvija z unikatno tehnologijo
Znamka 4KIDSANDUS je prodrla tudi v tujino. FOTO: Aljoša Rebolj
Znamka 4KIDSANDUS je prodrla tudi v tujino. FOTO: Aljoša Rebolj
9. 10. 2020 | 15:12
12. 10. 2020 | 16:24
3:13
Tako kot ni vseeno, kaj s hrano vnašamo vase, tudi ni, kakšno kozmetiko nanašamo nase. 4KIDSANDUS je zdaj že uveljavljena linija šamponov za lase, ki so se jim pred kratkim pridružili še izdelki za nego kože.

Njena snovalca Vanja in Jure Rainer verjameta v trajnost ter lepši in boljši jutri. Prepoznavnost sta pridobila v oddaji Štartaj Slovenija, zdaj pa predstavljata sveže novosti in sodelujeta tudi s tujimi trgi.
 

Certifikati najvišje kakovosti

Vanja in Jure sta svojo že znano linijo šamponov 4KIDSANDUS dopolnila s šamponom za krepitev in rast las s kofeinom in vitaminom B3. Svojim izdelkom dodajata tudi serum z visoko koncentracijo aktivnih sestavin za pomlajevalni učinek s hialuronsko kislino ter vlažilno kremo s kolagenom, šipkovim oljem in karitejevim maslom. Vsi izdelki imajo certifikat najvišje kakovosti AROMACERT in so polni bogatih in učinkovitih sestavin, ki blagodejno vplivajo na vašo kožo in lase.


 

Kako delujejo najnovejši izdelki 4KIDSANDUS

Šampon sestavlja mešanica naravnih proteinov, vitaminov in antioksidantov z dokazanimi izjemnimi učinki na rast in krepitev las.

Serum vsebuje vitamina E in C ter hialuronsko in ferulno kislino, ki skupaj delujejo pomlajevalno in pomagajo odpravljati pigmentiranost kože, vlažilna krema pa vsebuje protein kolagen, ki koži vrača prožnost, napetost in mehkobo.




 

Trajnost, razvoj in prodor v tujino

Vanja in Jure verjameta v moč narave ter sta naklonjena odgovornejšemu odnosu do okolja. Svojo vizijo sta tako zastavila trajnostno: izdelki niso v plastični embalaži, šamponi v obliki trdega mila pa zadostujejo za štiri mesece uporabe oz. umivanja las.

FOTO: Aljoša Rebolj
FOTO: Aljoša Rebolj


Poleg tega, da sta pridobila zaupanje kupcev in številne nove poslovne partnerje – med drugim v Nemčiji, Avstriji, na Češkem, Slovaškem, v Italiji, Avstraliji in Angliji, sta tudi posodobila proizvodnjo, v zadnjih letih pa skupno razvila več kot deset novih izdelkov.



image_alt
Inovativna uporaba slovenskega čebeljega voska


image_alt
Kako lahko tudi drugače uživamo vitamine
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine