Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Koritnikove storitve za Mihaela Karnerja in Rajka Hrvatiča

Med imeni za novega ministra je Boštjan Koritnik, nepoklicni podžupan Ljubljane, kar naj bi pomagalo k premiku v nepremičninskem projektu Urbana oaza.
Boštjan Koritnik pri projektu Urbana oaza, med njegovimi investitorji sta Rajko Hrvatič in Mihael Karner, zagotavlja pravno in PR-pomoč. FOTO: Blaž Samec
Boštjan Koritnik pri projektu Urbana oaza, med njegovimi investitorji sta Rajko Hrvatič in Mihael Karner, zagotavlja pravno in PR-pomoč. FOTO: Blaž Samec
30. 11. 2023 | 05:00
1. 12. 2023 | 09:14
4:02

V nadaljevanju preberite:

Vlada Roberta Goloba že skoraj dva meseca deluje v okrnjeni sestavi. Predsednik vlade je napovedal, da bo kandidate za tri nove ministre – za javno upravo, kmetijstvo in naravne vire – predlagal do konca tega meseca. Med imeni, ki so se v javnosti pojavljala največkrat, je Boštjan Koritnik, ki je bil minister že v zadnji vladi Janeza Janše.

Koritnik je nepoklicni podžupan Ljubljane, to pa naj bi pomagalo k premiku v ljubljanskem nepremičninskem projektu Urbana oaza, ocenjujejo naši viri. Koritnik namreč poslovno sodeluje z investitorji v tem projektu, med katerimi sta dve znani imeni – razvpiti primorski podjetnik Rajko Hrvatič in Mihael Karner, za katerim so ameriški organi razpisali leta 2019 tiralico in ponudili nagrado v vrednosti pet milijonov evrov za informacije, ki bi vodile do aretacije in/ali obsodbe. Boštjan Koritnik sodelovanje potrjuje. Kaj dela za omenjeni projekt?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine