Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Hotelir Marjan Krajnc poravnal kupnino za Medijske

Včeraj je podjetnik, ki ima v lasti hotele v Rogaški Slatini in na Pohorju, za Medijske nakazal 400.000 evrov.
Medijske februarja prehajajo v last in posest Hotelov in turizma Rogaška. Foto Mavric Pivk/Delo
Medijske februarja prehajajo v last in posest Hotelov in turizma Rogaška. Foto Mavric Pivk/Delo
22. 1. 2021 | 12:20
22. 1. 2021 | 12:25
1:46
Tokrat je dokončno: Medijske toplice februarja preidejo v last in posest družbe Hotel in turizem Rogaška v lasti štajerskega podjetnika Marjana Krajnca. Družba je namreč v roku, včeraj, 21. januarja, poravnala celotno kupnino v višini 400.000 evrov za hotelsko-bazenski kompleks na Izlakah.
 
Kupec ima vse atribute in resurse, da iz Medijskih končno napravi uspešno zgodbo in bodo turistično ponudbo v Zasavju zaokroži s Pohorjem  ter Rogaško Slatino, je za Delo dejal stečajni upravitelj družbe Hotel Medijske toplice Igor Bončina.

Kot smo že poročali, ima mariborski hotelir Marjan Krajnc  v lasti tudi Grand hotel Donat v Rogaški Slatini in Aparthotel ter Bellevue na Pohorju. Od vlaganj v Medijske si precej obetajo tudi v Zagorju. Če lahko kdo to zgodbo srečno zaključi, pravi zagorski župan Matjaž Švagan, je to gotovo družba Hotel in turizem Rogaška, ki naj bi Zagorjanom že predstavila svoje načrte z Medijskimi. Ti do nadaljnjega sicer ostajajo skrivnost.
 
Bončina bo v naslednjih osmih dneh sodišču posredoval predlog za razdelitev posebne stečajne mase, iz katere bo poplačan ločitveni upnik, to je ljubljanska družba Alos. Od sodišča nato Bončina v kratkem pričakuje sklep, s katerim bo nepremičnino predalo novemu lastniku.
 
Bončina bo v naslednjih 60 dneh stečajni postopek za Hotel Medijske toplice zaključil.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine