Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Antoloviča bo začasno nadomestil Jerkič

Antoloviča so premestili v vodstvo policije »zaradi delovnih potreb in zagotavljanja nemotenega, smotrnejšega in učinkovitejšega opravljanja nalog«.
Primopredaja med Antolovičem (na fotografiji) in Jerkičem je bila opravljena ob navzočnosti namestnika generalnega direktorja policije Roberta Ferenca. FOTO: Jože Suhadolnik
Primopredaja med Antolovičem (na fotografiji) in Jerkičem je bila opravljena ob navzočnosti namestnika generalnega direktorja policije Roberta Ferenca. FOTO: Jože Suhadolnik
STA
14. 6. 2023 | 19:05
14. 6. 2023 | 19:08
1:36

Vodenje uprave kriminalistične policije je z današnjim dnem začasno prevzel Matjaž Jerkič. Dosedanji direktor uprave David Antolovič pa bo po novem opravljal naloge svetovalca generalnega direktorja policije za področje gospodarske in korupcijske kriminalitete, so zapisali v sporočilu, objavljenem na spletnih straneh policije.

Kot so pojasnili, je Antolovič premeščen v vodstvo policije »zaradi delovnih potreb in zagotavljanja nemotenega, smotrnejšega in učinkovitejšega opravljanja nalog« in bo svetovalec generalnega direktorja policije za področje gospodarske in korupcijske kriminalitete, ki je ena od prednostnih nalog policije.

Po pooblastilu v. d. generalnega direktorja policije Senada Jušića je vodenje uprave kriminalistične policije z današnjim dnem začasno prevzel dosedanji pomočnik direktorja Matjaž Jerkič. Upravo kriminalistične policije bo vodil do imenovanja novega direktorja uprave.

Primopredaja med Antolovičem in Jerkičem je bila opravljena ob navzočnosti namestnika generalnega direktorja policije Roberta Ferenca, so še navedli v policiji.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine