Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija  |   Slovenija

Ali imate pripravljene kopalke? Pomagali vam bomo izbrati prave!

Poletje je tik za vogalom in še vedno iščete popolne kopalke?
Ko gre za kopalke, bi se morali vedno počutiti privlačno in udobno. FOTO: Dedoles
Ko gre za kopalke, bi se morali vedno počutiti privlačno in udobno. FOTO: Dedoles
23. 6. 2021 | 10:25
23. 6. 2021 | 10:26
2:56
Ne glede na to, ali nameravate dopust preživeti ob morju, na kampiranju v gozdu ali v udobju svojega doma, med vašimi poletnimi ključnimi kosi izvirne kopalke preprosto ne smejo manjkati! Pri izbiri kopalk je pomembno upoštevati več dejavnikov, kot so oblika telesa, barvna lestvica ali material. Zato vam prinašamo ideje za kopalke za poletje 2021. Prav tako bomo omenili nekaj izvirnih in praktičnih dodatkov.

FOTO: Dedoles
FOTO: Dedoles

 

Izbira kopalk je pomembna


Ko gre za kopalke, bi se morali vedno počutiti privlačno in udobno. Zato je zelo pomembno, da izberete takšne, ki so idealne za vaš tip postave. Tako kot druge vrste oblačil tudi te ne smejo biti preveč ohlapne ali pretesne.
 

Izberite okolju prijazne materiale


Ko kupujete kopalke, običajno želite, da jih nosite dlje kot le eno poletno sezono, kajne? Zato bodite pozorni na kakovost materiala. V zadnjih letih modna industrija daje velik poudarek trajnostnim materialom. Reciklirani poliester je postal ena od prvih ekoloških izbir za kopalke. Je močnejši od klasičnega poliestra in odporen na klor, zato je idealna izbira za bazen. Kopalke iz tega materiala se hitro sušijo in tudi oblikujejo postavo.

FOTO: Dedoles
FOTO: Dedoles

 

Barva je polovica uspeha!


Poznate ton in podton svoje kože? Če imate svetlejšo polt, si oblecite živobarvne kopalke z vzorci, ki pritegnejo pozornost. Osebe s temnejšo poltjo bi morale poseči po bolj minimalističnih kopalkah s preprostimi in svetlimi barvami, da ustvarijo lep kontrast s kožo.
 

Tip postave


Vendar pa je najpomembnejši dejavnik pri izbiri kopalk pravi kroj. Drugače povedano, kopalke se vam morajo prilegati kot ulite. Idealno bi bilo, da kopalke poudarijo vaše atribute in skrijejo vse pomanjkljivosti postave. Čeprav je vsako telo edinstveno, obstaja 5 osnovnih tipov postave, in če poznate svojega, boste zagotovo lažje izbrali prave kopalke.

FOTO: Dedoles
FOTO: Dedoles


 Če ste že našli popolne kopalke, je čas, da vključite še nekaj dodatkov. Svoje sanjske kopalke lahko kombinirate s prikupnim parom natikačev ali japonk ali celo s srajčno obleko in brisačo za plažo v ujemajočih se barvah. Sončna očala, krema z zaščitnim faktorjem in klobuk so poletni ključni in nepogrešljivi kosi. Kdo bi si mislil, da bo lanskoletni trend ribiških klobukov tudi uspešnica tega poletja? Če povzamemo, z Dedolesovo poletno kolekcijo se boste takoj počutili, kot da ste na eksotičnih počitnicah.
 

Naročnik oglasne vsebine je Dedoles
 
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine