Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Addiko »rdeča sreda« – vsem strankam dodatnih 500 evrov ob sklenitvi kredita

Addiko banka spet preseneča z edinstveno prodajno akcijoPohitite v Addiko banko še danes do 20. ure! 
Addiko
Addiko
Delo
20. 6. 2018 | 14:53
20. 6. 2018 | 15:42
3:02
Ob sklenitvi kredita na »rdečo sredo« Addiko bank, d. d., vsem strankam za zneske nad 5000 evrov nameni dodatnih 500 evrov! To velja za vse popolne vloge za kredit, ki bodo v okviru podaljšanega delovnega časa oddane ta dan do 20. ure v vseh poslovalnicah Addiko, skladno s splošnimi pogoji akcije. Pohitite v Addiko banko še danes do 20. ure!

Specializirani za gotovinske kredite in prepričani o kakovosti svojih bančnih storitev po vzoru uspešne prodajne akcije, v okviru katere so strankam podarili 50 evrov dobrodošlice pri odprtju računa in se zavezali k izplačilu dodatnih 25 evrov v primeru, da bo stranka želela po enem letu zapustiti banko, na »rdečo sredo« strankam namenjajo dodatno gotovino kot posebno ugodnost ob odobritvi katerega koli gotovinskega kredita v poslovalnicah banke. Pogoj je, da stranka na ta dan odda popolno vlogo za odobritev gotovinskega kredita v višini najmanj 5000 evrov in z banko pozneje sklene kreditno pogodbo. Izplačilo dodatka se izvede ločeno od izplačila odobrenega zneska kredita.

Addiko
Addiko




Zaveze oziroma obljube strankam v Addiko banki jemljejo zelo resno. Prav tako z osredotočanjem na pomembno poenostavljajo procese, kar za stranke ni samo boljša uporabniška izkušnja, ampak tudi dosledno izpolnjevanje njihovih zavez. Kmalu bodo v Addiko banki še dodatno podprli svoje obljube – če o kreditni vlogi ne bo odločeno v obljubljenem roku ali že odobreni kredit ob vseh izpolnjenih pogojih stranke ne bo izplačan do dogovorjenega dne, bodo njihove stranke pridobile opravičilo v obliki denarnega nadomestila. Podrobnosti nove zaveze bodo predstavljene pred njeno uvedbo, pomenile pa bodo novo kakovost pri storitvah slovenskih bank.

Addiko
Addiko



 
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine