Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Predor Karavanke znova odprt v obe smeri

Nastajajo zastoji, sporočajo s prometnoinformacijskega servisa.
Fotografija je simbolina. FOTO: Aleš Černivec
Fotografija je simbolina. FOTO: Aleš Černivec
STA
26. 7. 2024 | 16:11
26. 7. 2024 | 20:03
1:46

Predor Karavanke na gorenjski avtocesti, ki je bil zaradi naleta več vozil, zaprt v obe smeri, so zdaj spet odprli. Nastala je le materialna škoda.

Še naprej pa nastajajo zastoji, so sporočili s prometnoinformacijskega servisa. Obvoz za osebna vozila je možen preko Ljubelja ali Korenskega sedla. Za Kranjsko Goro priporočajo izvoz Jesenice vzhod.

Zastoji so tudi na primorski avtocesti na več odsekih med Uncem in Brezovico proti Ljubljani, pa tudi na štajerski avtocesti pred prehodom Šentilj proti Avstriji.

Na štajerski avtocesti med Blagovico in predorom Podmilj proti Mariboru je zaradi okvare vozila zaprt počasni pas.

Na cesti Kranjska Gora - Rateče pred prehodom Rateče je popolna zapora. Obvoz je pri bencinskem servisu, še poroča prometnoinformacijski center.

Popoldanska nesreča

Okrog 16. ure smo poročali, da je bil predor Karavanke na gorenjski avtocesti zaradi prometne nesreče na avstrijski strani zaprt v obe smeri. Potem se je promet sprostil, a so ostali zastoji, so poročali s prometnoinformacijskega servisa.

Voznikom, ki so namenjeni v Kranjsko Goro, so svetovali, naj uporabijo izvoz Jesenice vzhod, Lipce. Zaprt pa je prehod Rateče, na cesti Kranjska Gora - Rateče.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine