Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Črna kronika

Ni še znano, zakaj je v noči na sredo ubil partnerko

Kaj se je dogajalo med partnerjema, ni znano; prav tako ne, kje se je spor začel in kako ju je pot pripeljala v ponoči precej miren predel Ljubljane.
Preiskovalci so podrobno prečesali okolico kraja dogodka. Fotografija je simbolična. FOTO: Marko Feist
Preiskovalci so podrobno prečesali okolico kraja dogodka. Fotografija je simbolična. FOTO: Marko Feist
4. 7. 2024 | 05:00
4. 7. 2024 | 06:24
5:17

V nadaljevanju preberite:

Popoldne je Toscaninijev park že kazal podobo, kakršne so sprehajalci sicer vajeni ob toplih, sončnih dneh, in ni dajal vtisa, da se je prejšnjo noč – ko se torek še ni prevesil v sredo – v istem parku zgodil femicid, dopoldne pa so se tam zgrinjali uniformiranci. Še nekateri bližnji stanovalci so bili precej zadržani, celo zgroženi nad mislijo o krvavem dogodku, v katerega sta bila vpletena 46-letni moški in 44-letna ženska: »Motiv za dejanje, do katerega je prišlo na javnem kraju, še ni znan, po prvih podatkih pa sta bila oškodovanka in osumljenec v partnerskem razmerju,« so prva spoznanja o nočni smrti posredovali ljubljanski policisti.

Kaj natančno se je dogajalo med partnerjema, ni znano; prav tako ne, kje se je spor sploh začel in kako ju je pot pripeljala v ponoči sicer precej miren predel Ljubljane. »Sem mislil, da zopet mladi razgrajajo,« nam je dejal starejši sogovornik, ki stanuje v bližini prizorišča. Po spominu nam je povedal, da je kričanje slišal precej po 23. uri.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine