Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Voznik ferrarija po avtocesti drvel 226 kilometrov na uro

Med nadzorom so celjski policisti zaznali dva hujša kršitelja. Poleg voznika ferrarija so obravnavali motorista, ki je vozil prehitro, pijan in brez dovoljenja.
Voznik ferrarija je na avtocesti, kjer je hitrost vožnje s prometnim znakom omejena na sto kilometrov na uro, vozil s hitrostjo 226 kilometrov na uro. FOTO: Policija
Voznik ferrarija je na avtocesti, kjer je hitrost vožnje s prometnim znakom omejena na sto kilometrov na uro, vozil s hitrostjo 226 kilometrov na uro. FOTO: Policija
Be. B., STA
15. 7. 2024 | 11:59
15. 7. 2024 | 12:05
3:05

S celjske policijske uprave so sporočili, da so med včerajšnjim nadzorom prometa na avtocesti zaznali dva hujša kršitelja. Voznik ferrarija je na avtocesti, kjer je hitrost vožnje s prometnim znakom omejena na sto kilometrov na uro, vozil s hitrostjo 226 kilometrov na uro. Kršitelju so poleg globe v višini 1200 evrov izrekli še devet kazenskih točk.

Poleg tega so obravnavali tudi voznika motornega kolesa znamke Yamaha, ki je pri omejitvi sto kilometrov na uro, vozil 164 kilometrov na uro. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel voznik skoraj promilo in pol alkohola v krvi. Poleg tega je vozil še brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Proti kršitelju bodo podali obdolžilni predlog, proti lastnici motornega kolesa, ki je dala vozilo v uporabo osebi, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, bodo uvedli prekrškovni postopek.

Policisti vsem voznikom svetujejo, naj hitrost vožnje prilagodijo veljavnim omejitvam, svojemu vozniškemu znanju in izkušnjam ter razmeram na cestah.

Sorodni članki

Kazen za prehitro vožnjo

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine