Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

V prometni nesreči umrl 33-letnik, policija išče enega od udeležencev nesreče

V nesreči so bila udeležena tri osebna vozila: zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija išče voznika osebnega vozila znamke VW Passat s koprsko registrsko tablico.
FOTO: Jure Eržen/Delo
FOTO: Jure Eržen/Delo
Be. B.
12. 6. 2020 | 22:45
12. 6. 2020 | 22:52
2:02
Zvečer okoli 20.40 je v Medvodah pri rondoju prišlo do prometne nesreče v kateri so bila udeležena tri osebna vozila, so sporočili iz PU Ljubljana. Po prvih znanih podatkih sta voznika osebnih vozil znamke BMW in VW Passat vozila v smeri Kranja vzporedno po dveh voznih pasovih v isto smer, ko sta se prometna pasova združila v en prometni pas, pa je med njima prišlo do bočnega trčenja. Voznika BMW-ja je odbilo v levo, kjer je zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko se je po njem pripeljala voznica osebnega vozila, in trčil v njo. Voznik osebnega vozila VW Passat je po nesreči odpeljal naprej v smeri Kranja.

33-letni voznika BMW-ja je kljub hitri pomoči na kraju nesreče umrl, voznica osebnega vozila in otrok, ki sta bila v drugem vozilu sta prav tako poškodovana, vendar še ni znano, kako hude so njune poškodbe. Ugotavljanje vseh okoliščin in ogled kraja nesreče trenutno še potekata, pojasnjuje policija.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine