Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

V prometnih nesrečah umrla dva motorista

V soboto je motorist v nepreglednem ovinku izgubil oblast nad vozilom in trčil v nasproti vozeč avto, danes prva žrtev med motoristi na območju Maribora.
Fotografija je simbolična. FOTO: Marko Feist/Slovenske novice
Fotografija je simbolična. FOTO: Marko Feist/Slovenske novice
Be. B., B. T.
9. 5. 2021 | 07:42
9. 5. 2021 | 17:28
1:41
V soboto se je okoli 15.30 na regionalni cesti izven naselja Čeplje v občini Kočevje zgodila  prometna  nesreča, v kateri je življenje izgubil motorist, so danes sporočili z ljubljanske policijske uprave. Po do sedaj zbranih  obvestilih je  26-letnik, ki je vozil iz smeri  naselja  Zagozdac proti  kraju Čeplje, v desnem nepreglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in padel po tleh ter trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil, ki ga je vozil 31-letnik iz Sežane. Voznik motornega kolesa je zaradi poškodb na kraju nesreče umrl.

Kot so dodali na PU Ljubljana, je motorist med vožnjo uporabljal zaščitno  motoristično  opremo.  Policija ob tem vse voznike enoslednih motornih vozil opozarja, naj bodo zelo previdni, hitrost vožnje pa naj prilagodijo razmeram na cesti.

image_alt
Primitivizma je na cestah še precej


Na območju Lovrenca na Dravskem polju se je danes ob približno 12.35 zgodila še ena prometna nesreča, v kateri je umrl 31-letni motorist, so sporočili s Policijske uprave Maribor. V nesrečo sta bila ob umrlem vpletena še dva voznika osebnih avtomobilov.

Gre za četrto smrtno žrtev na cestah PU Maribor letos, prvo med motoristi, in za drugo na slovenskih cestah ta konec tedna. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine