Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

V prometni nesreči med Ribnico in Kočevjem umrl voznik avtomobila

47-letni voznik osebnega vozila je zapeljal na levi prometni pas, nakar je usodno trčil s tovornim vozilom in avtobusom.
Be. B.
9. 11. 2022 | 12:26
9. 11. 2022 | 17:40
1:39

S PU Ljubljana so sporočili, da se je danes okrog 11.20 zgodila prometna nesreča na cesti med Ribnico in Kočevjem zunaj naselja Rakitnica. Po doslej znanih podatkih so trčili osebno vozilo, tovorno vozilo in avtobus.

Policisti so ugotovili, da je 47-letni voznik osebnega vozila vozil iz smeri Ribnice proti Kočevju, ko je v bližini odcepa za Gotenico iz neznanega razloga zapeljal na levi prometni pas, po katerem je v nasprotni smeri peljalo tovorno vozilo. Voznik tovornega vozila se je umikal na desno, vendar je med njima kljub temu prišlo do bočnega trčenja, po katerem je voznika osebnega vozila odbilo še v avtobus, ki je vozil za tovornim vozilom.

Po trčenju sta avtobus in osebno vozilo pristala izven vozišča. Voznik osebnega vozila je zaradi poškodb na kraju nesreče umrl, voznik avtobusa in potnica pa sta se lažje poškodovala. Na avtobusu je bil prisoten še en potnik, ki pa se v nesreči ni poškodoval. Policisti bodo o vseh okoliščinah prometne nesreče obveščali pristojno državno tožilstvo.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine