Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

V nesreči s traktorjem umrl enajstletnik

Nesreča v Starih Žagah na območju občine Dolenjske Toplice se je zgodila dopoldne. Otrok je padel s traktorja in umrl na kraju nesreče.
FOTO: Policijska uprava Novo mesto
FOTO: Policijska uprava Novo mesto
V. U.
30. 4. 2023 | 16:00
30. 4. 2023 | 20:48
1:40

Uprava za zaščito in reševanje je sporočila, da je dopoldne ob 10.25 na cesti od Podturna proti Črnomlju, v kraju Stare Žage na območju občine Dolenjske Toplice, traktor povozil otroka, ki je padel s čelnega traktorskega nakladača, na katerem se je vozil.

Domnevajo, da je med vožnjo potegnil na vzvod zatege, zaradi česar se je nakladalnik odpel, otrok pa je padel na cesto, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Najprej mu je pomagal voznik traktorja, nato pa še policisti iz Dolenjskih Toplic, do prihoda ekipe nujne medicinske pomoči, vendar mu niso mogli več pomagati. Točen vzrok smrti bodo ugotovili na Inštitutu za sodno medicino.

Pri ogledu kraja so sodelovali forenzični strokovnjaki Sektorja kriminalistične policije iz Novega mesta. Za 52-letnega voznika traktorja so odredili strokovni pregled, indikator alkohola na kraju sicer ni pokazal prisotnosti alkohola v izdihanem zraku.

Traktor s priključki so zaradi nadaljnjih preiskav tehnične brezhibnosti zasegli. Policisti in kriminalisti nadaljujejo s preiskovanjem okoliščin primera.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine