Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

V prometni nesreči umrl prebežnik, 10 poškodovanih, voznik pobegnil

Voznik je zapeljal v desno, izven vozišča, na kovinsko ograjo. Vozilo se je večkrat prevrnilo. Ena oseba je umrla, dva sta se hudo poškodovala, ostali lažje.
Fotografija je simbolična. FOTO: Blaž Samec
Fotografija je simbolična. FOTO: Blaž Samec
A. Č.
12. 3. 2022 | 06:46
12. 3. 2022 | 09:36
1:29

19 minut po polnoči je na avtocesti Tepanje - Dramlje v občini Slovenske Konjice vozilo zapeljalo s ceste, so sporočili iz centra za obveščanje. Kot so pojasnili na celjski policijski upravi, je voznik kombiniranega vozila zapeljal v desno, izven vozišča, na kovinsko ograjo. »Vozilo se je večkrat prevrnilo. V prometni nesreči je ena oseba umrla, dva sta se hudo poškodovala, ostali pa lažje,« so sporočili.

Nesreča se je zgodila na območju Tepanja, v smeri proti Ljubljani. Voznik je v tovornem delu vozila prevažal 11 ilegalnih prebežnikov, po prvih podatkih državljane Indije, Sirije in Afganistana. Po trčenju je voznik peš pobegnil s kraja prometne nesreče in ga policija še išče.

Kraj nesreče so zavarovali gasilci PGD Slovenske Konjice in Zreče, nudili prvo pomoč poškodovanim, nudili pomoč reševalcem NMP in odklopili akumulator. Reševalci NMP so oskrbeli poškodovane osebe in jih odpeljali v SB Celje in UKC Maribor.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine