Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

V Jevnici osebni avto namerno v policijsko vozilo

Policisti so sprožili iskanje domnevnih storilcev kaznivih dejanj tatvine v gozdu. Nad Goliščami je krožil helikopter.
V gozdu nad Jevnico in Kresniškimi Poljanami policisti iščejo storilce kaznivih dejanj tatvine. Fotografija je simbolična. FOTO: PU Krško
V gozdu nad Jevnico in Kresniškimi Poljanami policisti iščejo storilce kaznivih dejanj tatvine. Fotografija je simbolična. FOTO: PU Krško
11. 10. 2021 | 21:40
12. 10. 2021 | 08:15
1:15
Širše območje krajevne skupnosti Jevnica v občini Litija je od 19. ure preletaval helikopter in tako pomagal policistom na terenu, ki so vztrajno iskali domnevne nepridiprave, ki so pobegnili v gozd.

Ti naj bi bili po naših neuradnih podatkih osumljeni več kaznivih dejanj tatvine na območju Golišč. Policisti so domačinom svetovali, naj ostanejo doma. V tem delu litijske občine se je dogajala prava večerna drama.

Kakor nam je uspelo zvedeti, so osumljeni storilci v osebnem vozilu, domnevno štirje, pobegnili s kraja dogodka in namerno trčili v policijsko vozilo, ki je bilo zatem parkirano nasproti nogometnega igrišča v Jevnici.

Helikopter je krožil nad Goliščami. Osebno vozilo storilcev so s pomočjo domačinov izsledili v gozdu nad naseljem Kresniške Poljane. Z ljubljanske policijske uprave so domačine pozvali, naj ostanejo doma.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine