Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Potegnil nož in ga zabodel

Po pretepu zaradi dekleta 18-letnik obležal v krvi.
Zaradi »osebnih zadev« je na Hubadovi ulici v Ljubljani tekla kri. FOTO: Dejan Javornik
Zaradi »osebnih zadev« je na Hubadovi ulici v Ljubljani tekla kri. FOTO: Dejan Javornik
Ju. P.
14. 11. 2018 | 08:00
1:59
Ljubljana – Zaradi dekleta se je prejšnji četrtek v Ljubljani po naših podatkih sprla trojica mladeničev na Hubadovi ulici v Ljubljani. A ni ostalo le pri tem, saj je 20-letnik med pretepom iz ramenske torbice potegnil nož in zabodel 18-letnika.

»V četrtek, 8. novembra, okoli 17. ure, je bila PU Ljubljana obveščena o dogodku na Hubadovi ulici, v katerem je bila zabodena ena oseba. V okviru kriminalistične preiskave je bilo ugotovljeno, da se je na parkirišču vnel spor in pretep med tremi osebami,« je včeraj povedala Nataša Pučko, tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave. Kot je pojasnila, sta 18-letnik in njegov 21-letni prijatelj napadla 20-letnika, pri čemer sta ga zbila na tla in ga pretepala. »Vsi trije se med seboj poznajo, do spora naj bi po zbranih obvestilih prišlo zaradi osebnih zadev med 20-letnikom in 18-letnikom,« je povedala. Med dogajanjem je 20-letnik iz ramenske torbice izvlekel nož in dvakrat zabodel 18-letnega napadalca.

»Poškodovanega je njegov prijatelj odpeljal na UKC, osumljenec pa je z mladoletno prijateljico ostal na kraju, kjer so ga policisti prijeli in mu odvzeli prostost,« je še povedala Pučkova in dodala, da je bil 18-letnik huje poškodovan, njegovo življenje pa ni več ogroženo.

Policisti so 20-letnika s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa uboja v petek privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor, je še povedala Pučkova. Kljub njegovi mladosti gre za starega znanca policije, ki je bil že v postopkih za »kazniva dejanja z elementi nas

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine