Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Po nesrečnem spletu okoliščin umrla 60-letna ženska

Avtomobil se je začel premikati in povozil 60-letnico, ki je zaradi poškodb umrla.
Matjaž Grmšek ni mogel več pomagati. FOTO: Nada Černič Cvetanovski
Matjaž Grmšek ni mogel več pomagati. FOTO: Nada Černič Cvetanovski
S. S., N. Č. C.
8. 1. 2019 | 08:40
8. 1. 2019 | 20:15
2:14
Brežiške policiste so včeraj nekaj po 15. uri obvestili o nesreči v kraju Pečice, v kateri je avtomobil povozil žensko, so sporočili z novomeške policijske uprave. Kot so ugotovili policisti, je 60-letna ženska, gre za Bogdano M. iz Pečic na Kozjanskem, na dvorišču stanovanjske hiše premaknila osebni avtomobil po rahlem klancu navzgor.
 
Med hojo proti hiši se je vozilo, ki najverjetneje ni bilo ustrezno zavarovano oziroma ni bila zategnjena ročna zavora, začelo premikati in zbilo žensko, da je obležala pod vozilom. Zaradi hudih poškodb je umrla na kraju nesreče.

V dobrih desetih minutah so policisti prišli na kraj dogodka, kjer so lahko ugotovili, da ženski ni več pomoči.

Sosedje so vedeli, da Bogdana M., kadar dela popoldne, odhaja z doma ob pol dveh. Tako je bilo tudi tokrat, kar pomeni, da je pod kolesi vozila ležala poldrugo uro, a tega ni nihče opazil. Ena od sosed je malo pred tretjo uro šla z vozičkom na sprehod po glavni cesti. Na dvorišču pred hišo Bogdane M., pravzaprav na bližnji zelenici, je opazila avto, ki je bil prižgan, vrata na voznikovi strani so bila odprta. Zdelo se ji je, da nekdo popravlja avtomobil. Ko se je nekaj minut kasneje vračala s sprehoda, je bila situacija na dvorišču enaka, kar se ji zdelo čudno, zato je pohitela do soseda Matjaža Grmška. Skupaj sta odšla na sosedovo dvorišče, motor avtomobila je še kar brnel, avtomobilska vrata na voznikovi strani so bila še odprta. Sledil je šok. »Bil je grozljiv prizor, saj je ženska ležala točno pod kolesi, nisem je mogel izvleči, poskušal sem z vseh strani, da bi vsaj otipal pulz, pa mi ni uspelo,« je bil pretresen Grmšek, ki je takoj poklical policijo. Dvignili so avto, a ponesrečenka ni kazala več nobenih znakov življenja.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine