Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Nesreča s traktorjem usodna za 59-letnika

Čeprav sta takoj po nesreči k njemu stekla njegova sorodnika in ga začela oživljati do prihoda reševalcev, je bilo za ponesrečenca že prepozno.
Fotografija je simbolična. FOTO: O. B.
Fotografija je simbolična. FOTO: O. B.
L. Z.
26. 9. 2018 | 09:56
26. 9. 2018 | 10:01
1:38
S Policijske uprava (PU) Nova Gorica s sporočili, da se je v gozdu nad vasjo Gorenji Log (Občina Tolmin) s traktorjem smrtno ponesrečil 59-letni domačin, ki je vozil po ozki gozdni potki. Okoli 19. ure se mu je ugreznila pot, tako da je zdrsnil z gozdne poti in se več deset metrov prevračal v dolino. Čeprav sta takoj po nesreči k njemu stekla njegova sorodnika in ga začela oživljati do prihoda reševalcev, je bilo za ponesrečenca že prepozno.

»Kasneje je na kraj prišlo večje število reševalcev (gasilci PGD Most na Soči, Tolmin in člani GRS Tolmin), ki so na kraju nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči ZD Tolmin pri oživljanju ponesrečenca. Žal so bile telesne poškodbe 59-letnega traktorista tako hude, da je bilo oživljanje neuspešno, tako da je zdravnica na kraju nedolgo zatem lahko le potrdila njegovo smrt in odredila sanitarno obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani,« so sporočili s PU Nova Gorica.

Tolminski gasilci so dele traktorja zavarovali, saj so se deli razpadlega traktorja začeli premikati in je obstajala nevarnost, da bi se odkotalili v dolino.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine