Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Mladoletnici sta se fotografirali, eni uspelo ubežati smrti

Trk je bil za eno dekle usoden, drugo pa so v šoku odpeljali v mariborski klinični center.
Strojevodja je na nevarnost opozarjal z zvočnimi signali, a je ena od mladoletnic prepozno odskočila. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Strojevodja je na nevarnost opozarjal z zvočnimi signali, a je ena od mladoletnic prepozno odskočila. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
M. Fe.
13. 1. 2021 | 12:57
13. 1. 2021 | 13:01
1:25
Včeraj ob 15.10 so operativno-komunikacijski center obvestili, da je na Železniški postaji Tezno v Mariboru vlak trčil v neznano žensko.

Kriminalisti so ugotovili, da sta se v tistem času dve mladoletnici fotografirali med tiri. Strojevodja potniškega vlaka ICS, ki vozi med Ljubljano in Mariborom, ki se jima je približeval z veliko hitrostjo, ju je začel opozarjati z zvočnimi signali, vendar sta pred vlakom zadnji trenutek odskočili vsaka v svojo stran.
 

Ni suma kaznivega dejanja ali samomora


Kljub temu je vlak v eno od njiju trčil. Njene poškodbe so bile tako hude, da je na kraju dogodka umrla. Drugo so reševalci zaradi hudega šoka odpeljali v UKC Maribor.
 
Kraj dogodka so pod vodstvom dežurne preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča v Mariboru in v navzočnosti dežurne državne tožilke Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru opravili mariborski kriminalisti.
 
Kriminalisti nadaljujejo intenzivno preiskavo. Po doslej zbranih obvestilih sta sum storitve kaznivega dejanja in sum na samomor izključena.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine