Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Črna kronika

Iz zapora s smrtjo grozil nekdanji partnerici

Jastreb Brajdič avgusta med begom pred policisti trčil v službeno vozilo in hudo poškodoval dva policista.
Jastreb Brajdič se mora zagovarjati tudi zaradi nasilja v družini in groženj. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda/Slovenske novice
Jastreb Brajdič se mora zagovarjati tudi zaradi nasilja v družini in groženj. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda/Slovenske novice
25. 11. 2021 | 06:00
4:22

V nadaljevanju preberite:

Petindvajsetletni Jastreb Brajdič v priporu čaka na sojenje, ker je pred dobrimi tremi meseci po avtocesti bežal pred policisti in med begom v Novem mestu trčil v policijsko vozilo ter hudo poškodoval dva policista.

Pred dnevi pa je moral sesti na zatožno klop, ker se je več let znašal nad zdaj že bivšo partnerico, še iz zapora pa je grozil njej in njenemu partnerju. Brajdič, ki takrat, ko ni zaprt, biva v Kerinovem Grmu, stalno bivališče pa ima prijavljeno kar na krškem centru za socialno delo, očitkov tožilstva ne prizna.

Obtožba mu očita, da je bil kar štiri leta nasilen do svoje partnerice Milene H. Ta je pred nasiljem nato zbežala in si življenje uredila z novim partnerjem. Brajdič jo je od leta 2016 do oktobra 2019 vsak dan pretepal brez razloga, tako da je bila polna modric, tepel jo je celo takrat, ko je bila noseča, ter ji grozil, da bo ubil njo in otroka.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine