Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Huda nesreča, trije ostali ukleščeni v avtomobilu

Prehiter voznik osebnega avtomobila se je zaletel v zadnji del polpriklopnika.
Vozilo, v katerem je bilo pet oseb, je bilo močno uničeno. FOTO: PGD Postojna
Vozilo, v katerem je bilo pet oseb, je bilo močno uničeno. FOTO: PGD Postojna
T. V.
27. 7. 2018 | 11:01
27. 7. 2018 | 12:43
1:59
Postojna – Primorska avtocesta je te dni med najbolj obremenjenimi cestami v državi, posledično se tam zgodi veliko hudih prometnih nesreč. Manj kot 24 ur po hudi prometni nesreči, ki je na primorski avtocesti zahtevala življenje 65-letnika iz Kranja, se je zgodila še ena. Policija je bila ob 4.25 obveščena o nesreči v Postojni pri uzvozu na avtocesto.

Nesreča se je zgodila, ko sta 25-letni voznik osebnega avtomobila vozila in 39-letni voznik tovornega vozila s polpriklopnikom vozila od Pivke proti Postojni. Voznik avtomobila ni prilagodil hitrosti vožnje lastnostim ceste ter svojim sposobnostim in je brez zaviranja s prednjim delom vozila trčil v zadnji del polpriklopnika, ki se je ustavil na semaforju pri rdeči luči, so sporočili s PU Koper.


Voznik in sopotnik huje poškodovana


V osebnem avtomobilu so bili še štirje potniki. Voznik in 23-letni sopotnik sta ostala vkleščena v vozilu. Vkleščena in huje poškodovana je bila tudi 17-letna potnica, v nesreči pa sta bila lažje poškodovana še 21-letna sopotnica in 23-letni sopotnik. Vsi so iz Postojne in vse so odpeljali v UKC Ljubljana.

Na pomoč so prišle ekipe zdravstvenih domov Postojna, Sežana, Cerknica in Ilirska Bistrica ter gasilci PGD Postojna z dvemi vozili, ki so s tehničnim posegom rešili ukleščeni osebi.

Vozniku je bil odrejen strokvni pregled za alkohol in prepovedane droge ter druge psihoaktivne snovi.

Promet je bil sproščen ob 6.42.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine