Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Družinska tragedija v Bertokih, vnukinja menda ubila babico

Koprski kriminalisti preiskujejo smrt, ob kateri so ugotovili sum storitve kaznivega dejanja uboja.
Fotografija je simbolična. FOTO: Jure Eržen/Delo
Fotografija je simbolična. FOTO: Jure Eržen/Delo
V. U.
7. 4. 2021 | 07:31
7. 4. 2021 | 14:20
1:37
Koprske policiste je včeraj zvečer ob 19.42 poklical moški, ki je v Bertokih pri Kopru na domu našel mrtvo 85-letno žensko, so sporočili s Policijske uprave Koper. Njeno smrt je na kraju dogodka potrdil zdravnik.

Kriminalisti so opravili ogled kraja in ugotovili, da gre za sum storitve kaznivega dejanja uboja. Ponoči so pridržali eno osebo. Kot je zjutraj sporočila predstavnica policistov Anita Leskovec, je preiskava še potekala, zato podrobnejših informacij še ni mogla posredovati.

Po neuradnem poročanju Radia Slovenija in Primorskih novic gre za novo družinsko tragedijo. Domnevno je namreč vnukinja ubila svojo babico.

Tudi pomočnik vodje Sektorja kriminalistične policije PU Koper Dejan Grandič je popoldne potrdil, da preiskava še poteka, angažirali sta se tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka. Kot je povedal, je bila žrtev domačinka iz Bertokov, osumljena pa je 31-letna državljanka Slovenije, ki doslej še ni bila kaznovana.

Uboj, za katerega je zagrožena kazen od pet do 15 let, je bil storjen z ostrim predmetom. Motiv zanj še ni znan. Zaradi interesa preiskave policija drugih podatkov o njem ni posredovala.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine