Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nedelo

Vrhunski krožniki v drugačnem vzdušju

Chef Jorg Zupan napoveduje v zdaj že nekdanjem Ateljeju »fine dining v late night, žurerski različici,« glasbo, ples in dobro hrano pozno v noč.
Zdi se, da ima chef Jorg Zupan precej kulinaričnih in glasbenih zamisli. FOTO: Jože Suhadolnik
Zdi se, da ima chef Jorg Zupan precej kulinaričnih in glasbenih zamisli. FOTO: Jože Suhadolnik
5. 2. 2023 | 15:00
6:50

V nadaljevanju preberite:

Sporočilo medijem je bilo v naslovu srednje skrivnostno: Nova drzna poteza chefa Jorga Zupana, na spletni strani prav tako zgolj obvestilo, da se gredo v Ateljeju, prvi ljubljanski restavraciji, ki so ji Michelinovi ocenjevalci prisodili tako zaželeno zvezdico, zgolj kolektivni dopust do konca januarja. Zdaj vemo: pomlad bo na Nazorjevi drugačna, tam bo pod novim imenom zaživela sveža, drugačna kulinarična zgodba.

Chef napoveduje: »Vrhunski krožniki, ampak v povsem drugačnem vzdušju, kot smo ga vajeni v fine dining restavracijah. Recimo temu fine dining v late night, žurerski različici. Glasba bo glasna, ob koncih tedna načrtujemo gostovanja didžejev, meni pa bo krajši in ga bomo redno spreminjali.«

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine