
Neomejen dostop | že od 14,99€
Sporočilo medijem je bilo v naslovu srednje skrivnostno: Nova drzna poteza chefa Jorga Zupana, na spletni strani prav tako zgolj obvestilo, da se gredo v Ateljeju, prvi ljubljanski restavraciji, ki so ji Michelinovi ocenjevalci prisodili tako zaželeno zvezdico, zgolj kolektivni dopust do konca januarja. Zdaj vemo: pomlad bo na Nazorjevi drugačna, tam bo pod novim imenom zaživela sveža, drugačna kulinarična zgodba.
Chef napoveduje: »Vrhunski krožniki, ampak v povsem drugačnem vzdušju, kot smo ga vajeni v fine dining restavracijah. Recimo temu fine dining v late night, žurerski različici. Glasba bo glasna, ob koncih tedna načrtujemo gostovanja didžejev, meni pa bo krajši in ga bomo redno spreminjali.«
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Obstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji