Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nedelo

Kompleksnost vsebine kozarca

Nova knjiga o najbolj kompleksni pijači na svetu, namenjena vinarjem, izkušenim poznavalcem in ljubiteljem.
FOTO: Jure Eržen
FOTO: Jure Eržen
17. 7. 2022 | 15:35
8:05

V nadaljevanju preberite:

Anatomija 7 prepoznavnih stilov vina Dejana Bavčarja, ki jo je lani izdala revija Vino, je knjiga, razkrivajoča veličastno zapletenost zgodb, ki jih pripovedujejo vina, prava mala vinska šola. Za razumevanje vsebine, opozarja avtor, posebno predznanje ni potrebno, občutno pomembnejša pa je radovednost.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine