Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nedelo

Flavia Furios Kavčič in Tomaž Kavčič: Med boleznijo sva se še bolj povezala

Ljubezen Picassa slovenske kulinarike in njegove žene, ki sta zasebni in poslovni par že šestnajst let, je navdihujoča.
Flavia in Tomaž sta kot ustvarjena drug za drugega, saj imata zelo podoben okus in se brezmejno cenita. FOTO: Črt Piksi
Flavia in Tomaž sta kot ustvarjena drug za drugega, saj imata zelo podoben okus in se brezmejno cenita. FOTO: Črt Piksi
11. 2. 2024 | 07:00
22:04

V nadaljevanju preberite:

Flavia Furios Kavčič, oblikovalka notranje opreme iz Italije in Tomaž Kavčič, naš mednarodno priznani kuharski mojster, pionir t. i. počasne kuhinje, dobitnik Michelinove zvezdice in lastnik vipavskega dvorca Zemono znata ceniti vsak pristen trenutek, ki ga preživita skupaj, sploh po tem, ko je ona pred kratkim prebolela raka. Prijazno sta nas sprejela v svojem stanovanju v Stari Ljubljani.

Spoznala sta se prav na čudovitem renesančnem dvorcu Zemono, kamor ste prišli v Gostilno pri Lojzetu v družbi prijateljev, Tomaž pa ni mogel odvrniti pogleda od vas. Pri vaši mizi je bil nadpovprečno veliko. Kako ste vedeli, da ne gre le za prijaznost vrhunskega gostinca?

Flavia (pogleda moža): Že takrat mi je bilo jasno, da sem bila od tebe deležna nečesa več. Sama pa ti pozornosti nisem vračala takoj.

Koliko časa je trajalo, da sta se ujela in postala par?

Tomaž: Šest ali sedem mesecev.

Kako je potekalo osvajanje?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine