
Neomejen dostop | že od 14,99€
Zbirka štirih knjig Gastronomija Slovenije prof. dr. Janeza Bogataja je prejšnjo soboto prejela dve prestižni nagradi Best in the World, eno za celotno zbirko štirih knjig ter eno posebej za knjigo Gastronomija sredozemske Slovenije v kategoriji mediteranskih knjig.
Ustanovitelj nagrade Gourmand Cookbook Awards Eduoard Cointreau je o zbirki Gastronomija Slovenije povedal: »Štiri knjige o gastronomiji Slovenije bodo še dolgo temelj za inovativnost na področju prehrane. Regionalna usmerjenost knjig je pogoj za prehransko prepoznavnost in istovetnost.«
Slavil je tudi celovški založnik Lojze Wieser, nagrado je prejel za drugo večjezično knjigo v nizu Svatba okusov/Geschmackshochzeit/Il matrimonio del gusto, med svetovne prvake pa so se uvrstile tudi vse tri knjige v seriji Okusi Evrope/Der Geschmack Europas.
Hvala, ker berete Delo že 65 let.
Obstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji