Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Glasba

Koncert ob dnevu Evrope

Na Kongresnem trgu v Ljubljani bodo nastopili mladi izvajalci.
Maja Keuc - Amaya si gradi uspešno kariero v tujini. FOTO: Jani Ugrin
Maja Keuc - Amaya si gradi uspešno kariero v tujini. FOTO: Jani Ugrin
Z. M.
9. 5. 2018 | 06:00
1:32
Na dan zmage nad fašizmom in nacizmom, ko se je 9. maja 1945 uradno končala druga svetovna vojna na tleh Evrope, pripravlja predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji v sodelovanju s pisarno Evropskega parlamenta v Sloveniji,

Mestno občino Ljubljana in RTV Slovenija brezplačni koncert ob dnevu Evrope. Potekal bo od 21. do 22. ure na Kongresnem trgu v Ljubljani, v živo pa ga bodo prenašali na 2. programu TV Slovenija in Radiu Slovenija. 

Nastopajoči bodo Maja Keuc - Amaya (na fotografiji), ena naših najbolj prepoznavnih in v Evropi uveljavljenih mladih pevk, švedska pevka Loreen s skladbo EUphoria, zmagovano skladbo izbora za pesem Evrovizije 2012, Eva Pavli,Toni  Petrovič, Nadiya Bychkova in Miha Vodičar, plesna zasedba Selected, akrobata Flipping Art, Vokalna akademija Ljubljana in drugi.

Hkrati bo začela potekati vseevropska kampanja #EUandME, ki nagovarja mlade in jim želi pokazati, kako jih podpira Evropska unija. V paviljonu na Kongresnem trgu bo v sredo poseben kotiček, kjer bodo predstavili kampanjo in kjer se bo možno fotografirati, zvečer tudi s komisarko Violeto Bulc, evropskimi poslanci, z Majo Keuc in Loreen.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine