Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Novice

Pametne naprave olajšajo delo

Prilagojena rešitev za zajem in odlaganje dokumentacije v dokumentni sistem razbremeni zaposlene pri nalogah v zvezi s tiskanjem.
Domiselna programska nadgradnja večopravilnih tiskalniških naprav je v Novi KBM za polovico zmanjšala obremenjenost bančnih zaposlenih.<br />
FOTO: Nova KBM
Domiselna programska nadgradnja večopravilnih tiskalniških naprav je v Novi KBM za polovico zmanjšala obremenjenost bančnih zaposlenih.<br /> FOTO: Nova KBM
Jože Polh
9. 11. 2020 | 10:00
6:20
Banke morajo pri sklepanju poslov s strankami upoštevati zakonske predpise in interna pravila, zaradi katerih morajo od njih pridobiti kopije številnih dokumentov. Tudi v Novi KBM zaposleni vsak dan skenirajo, označijo in arhivirajo več tisoč dokumentov. Pred optimizacijo tiskalniškega okolja so zaposleni za te naloge porabili veliko časa, za dodatne in nepotrebne obremenitve zaposlenih in IT-osebja pa je bilo zaslužno tudi zelo heterogeno tiskalniško okolje.

Nova KBM, druga največja banka v Sloveniji, je v zadnjih letih s prevzemi bank PBS, KBS in Abanke dosegla hitro rast. Zdaj banka svojim strankam omogoča opravljanje bančnih storitev v 47 lastnih poslovalnicah, pri čemer se bo število poslovalnic po operativni združitvi z Abanko, predvidoma na začetku prihodnjega leta, povzpelo na 95. V združeni banki je zaposlenih približno 2000 ljudi. Dokler se v NKBM niso odločili za temeljito prenovo in optimizacijo, je bilo tiskalniško okolje raznovrstno in včasih neobvladljivo.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine