Hrvaška danes odpira terase - slovenski gostinci medtem opozarjajo, da je, tudi če bodo terase pri nas spet odprte, še vedno nujna pomoč tej dejavnosti.
![Če gostinec streže samo na terasi, mu deževno ali hladno vreme lahko povzroči velike stroške obratovanja, ki jih mora plačati sam.<br />
FOTO: Voranc Vogel/Delo](https://www.delo.si/media/images/20210228/889517.width-660.jpg?rev=1)
Galerija
Če gostinec streže samo na terasi, mu deževno ali hladno vreme lahko povzroči velike stroške obratovanja, ki jih mora plačati sam.<br />
FOTO: Voranc Vogel/Delo
V nadaljevanju preberite:
Ta teden se na Hrvaškem spet odpirajo terase gostinskih lokalov. Gostje bodo morali ohranjati meter in pol varnostne razdalje, v lokalih za zdaj še ne bodo predvajali glasbe. Kdaj bi se gostilniške terase lahko odprle v Sloveniji in kaj so zdaj glavni izzivi gostincev?
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITE Obstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji