Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

N26 z novo storitvijo za digitalno bančno izkušnjo

Nemška spletna banka po novem ponuja pomoč uporabnikom tudi po telefonu, možnost zaokroževanja za lažje varčevanje, ciljajo pa tudi na samozaposlene.
N26 s svojo ponudbo postaja resna konkurenca konvencionalnim bankam. FOTO: Axel Schmidt/ Reuters
N26 s svojo ponudbo postaja resna konkurenca konvencionalnim bankam. FOTO: Axel Schmidt/ Reuters
M. J.
24. 11. 2020 | 06:00
1:42
Ljubljana – Nemška spletna banka N26 uvaja nov premijski naročniški produkt N26 Smart, s katerim za mesečno naročnino 4,90 evra ponuja nove storitve. Med njimi so tudi pomoč uporabnikom tudi po telefonu, možnost za skupno varčevanje, porabo in upravljanje denarja z do desetimi uporabniki, možnost zaokroževanja (Round-Ups), s katero avtomatično zaokrožujejo vrednost nakupov in s tem uporabnikom omogočajo lažje varčevanje in pa dostop do petih brezplačnih mesečnih dvigov z bankomata.    

Naročnikom nove storitve N26 Smart obljubljajo tudi dostop do povsem digitalne in brezpapirne bančne izkušnje, ki vsebuje digitalno odprtje računa, brezplačna plačila po svetu in zaščito depozitov v vrednosti do 100 tisoč evrov po nemški shemi za zavarovanje depozitov.

Posebne ugodnosti ponujajo tudi zaposlenim v svobodnih poklicih in samozaposlenim, so še sporočili iz N26, ki ima sicer pet milijonov strank v 25 državah, vključno s Slovenijo. Ob tem za prihodnje mesece napovedujejo tudi storitev N26 International, ki bo uporabnikom pri njihovih mednarodnih potovanjih in nakupih omogočala brezplačno menjavo valut brez provizij. 

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine