Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Novice

Bojana Ivanca odstop Maje Bednaš šokiral

Direktorica Umarja je odstopila z mesta predsednice strateškega sveta za makroekonomska vprašanja pri predsedniku vlade.
Maja Bednaš je odstopila po letu dni vodenja strateškega sveta za makroekonomska vprašanja pri premieru Golobu. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Maja Bednaš je odstopila po letu dni vodenja strateškega sveta za makroekonomska vprašanja pri premieru Golobu. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
18. 3. 2024 | 13:32
20. 3. 2024 | 12:26
6:14

V nadaljevanju preberite:

Maja Bednaš je po letu dni odstopila s položaja predsednice strateškega sveta za makroekonomska vprašanja pri predsedniku vlade Robertu Golobu. »Svet je od lanskega marca razpravljal o pomembnih temah in pripravil veliko predlogov, dobrih predlogov, ki so zapisani v zapisnikih sej. Po enem letu sem ocenila, da je prišel čas, da mesto prepustim komu drugemu,« nam je povedala ekonomistka, ki sicer vodi Urad za makroekonomske analize in razvoj (Umar).

Kdo je vodil zadnjo sejo sveta v njeni odsotnosti? Kaj je Maja Bednaš jasno poudarila že marca lani, ko je prevzela vodenje Golobovega posvetovalnega telesa? Kako njen odstop komentirajo nekateri člani sveta? Katera je zdaj verjetno najpomembnejša tema, ki je na dnevnem redu sveta?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine