Četrtek
, 21. november 2024
Delo home
Neomejen dostop | že od 9,99€
Delo home
Novice
Gospodarstvo
Delov poslovni center
Šport
Kultura
Mnenja
Magazin
Sobotna priloga
Nedelo
D podkasti
Tiskane izdaje
Prijava
Rubrike
Podkasti
E-novice
Naročnine
Novice
Slovenija
Evropa izbira
EU 20 let
Lokalno
Svet
Znanoteh
Okolje
Črna kronika
Gospodarstvo
Novice
Like
Next
Kariera
Avstrijska Koroška
Delov poslovni center
Energetika 2024
Kapitalski trgi 2024
Podjetniške zvezde 2024
Zdravje 2024
Izvozniki 2024
Mobilnost 2024
Šport 2024
Gradbeništvo 2024
Šport
Nogomet
Košarka
Zimski športi
Kolesarstvo
Vuelta 2024
Tenis
Rokomet
Drugi športi
Pariz 2024
Šport zasebno
Športne stave
Kultura
Glasba
Film & TV
Oder
Knjiga
Ocene
Vizualna umetnost
Kresnik
Mnenja
Komentarji
Kolumne
Gostujoče pero
Pisma bralcev
Od srede do srede
Magazin
Svet so ljudje
Zanimivosti
Potovanja
Avtomobilno
Dobro jutro
Generacija+
Sobotna priloga
Nedelo
D podkasti
Tiskane izdaje
English
Pozdravljeni!
Hitre povezave
Moje naročnine
Naročila
Več novic
3
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Kuhalnica
Yes, sir!
Sir je eno redkih živil, ki je lahko brez posebne priprave samostojni obrok.
3
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Kulinarika
Postrezite si z najbolj priročnimi kuharskimi nasveti
Odprta kuhinja je kulinarični portal, ki vam vsakodnevno servira kulinarični navdih.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Lokalna hrana
Kako dobro poznate slovensko kulinariko?
Slovenija je pokrajinsko pestra v več pogledih, tudi kulinaričnem.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Enolončnice, ki jih vsi radi kuhamo
Teden bomo zajeli s polno žlico občutka po domačem, okusnem in skuhanem v enem loncu. Dober tek!
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Do abrahama bi rad stal ob boku Tabascu
Zgodba o tem, kako te lahko jasna vizija iz sicer poraženega povratnika na kmetijo svojih staršev popelje do pravega frika v poslu.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Hitre, domače in preproste jedi
Kuhamo za veliko energije in dobre volje. Želimo vam dober tek in dober teden!
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Kremne rezine po starem receptu
Na Bledu jih pripravljajo vse od leta 1953. Odpravili pa smo se še pod Homanovo lipo v Škofjo Loko, kjer imajo kremne rezine tudi dolgo tradicijo.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Tri najboljše v Evropi, ki jih lahko obiščete v naši bližini
Verjetno ste najprej pomislili, da vas vodimo v Italijo, ki se res lahko pohvali z najboljšimi picerijami, a tokrat smo jih našli drugje.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Hrane ni lahko prodajati, kajti ljudje jo morajo najprej pokusiti
Blagovna znamka Orgo se je na tržišču pozicionirala s šampinjoni. Danes jih le še predelujejo, znamka pa se širi z butičnimi vložninami.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Načini, kako ga rešiti
Na videz »pokvarjeno« mleko lahko namreč rešimo na več načinov. Pretvorimo ga lahko v druge jedi, kajti škoda bi bilo, da bi romalo v lijak.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Enolončnica s fižolom in krompirjem, ki jo spečemo v pečici
Trenutno ena naših najboljših jedi iz enega lonca je bogatega okusa in zelo krepčilna jed. Kot nalašč za jesenske dni.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Kako se naredi mojstrsko marmelado
Kmetija Pavlovič ima zgodbo, staro že vsaj sto let. Sprva je šlo za klasičen primer kmetovanja, dokler se niso generacije zamenjale.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Tiramisu iz restavracije, kjer so prvi pripravili ta desert
Vas zanima, kdo je izumil tiramisu in kakšno je originalno ime tega posladka?
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Najboljše jedi z bučo in drugimi jesenskimi povrtninami
Kaj za kosilo? Da ne bo dilem, vas na Odprti kuhinji vsak teden pričaka jedilnik z okusnimi in preprostimi recepti.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Dobro jutro
Zakuske
Kozjanci in vsi drugi ljudje dobrega srca bodo brez otvoritvenih zakusk gotovo preživeli. Poskrbimo, da bomo preživeli kot Ljudje.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Kjer nastaja skuta, ki vedno prejme zlato medaljo
Orehova vas, kmetija Hecl. Kako jogurti, siri in skuta s tega dvorišča pridejo po vsej Sloveniji?
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Namigi za okusna kosila, za katera ne boste odšteli veliko denarja
Kosila so lahko pravi izziv. Pa ne le, ko hujšamo. S pametnim načrtovanjem in izborom sestavin lahko prihranimo nekaj denarja.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
3 ideje za manj zavržene hrane
Trajnostno delovanje počasi pronica v vse pore našega življenja.
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Kamnik, slovenski Bamberg
Obiskali smo butični pivovarni v v Kamniku, Maister Brewery in eksperimentalno Barut Brewing and Blending
4
leta
Prosti čas
|
Kulinarika
Vredno branja
Sedem kosil, ki jih Slovenci naravnost obožujemo
Od vseslovenskih do lokalnih klasik, ki pa jih enostavno morate pripraviti prav vsi. Dober tek in dober teden vam želimo!
1
2
3
4
5
6
7
…
44
45
46