Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Zmaji z zmago na vrh lestvice

Olimpijini hokejisti so v alpski ligi gladko ugnali Feldkirch, ki bo v nedeljo, torej jutri, ob 17.15 gostoval na Jesenicah.
Tako hokejistom Olimpije kot tudi Jesenic zdaj v alpski ligi kaže zelo spobudno. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Tako hokejistom Olimpije kot tudi Jesenic zdaj v alpski ligi kaže zelo spobudno. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
6. 2. 2021 | 22:44
1:25
Hokejisti SŽ Olimpije so dosegli prvo zmago v alpski ligi pod vodstvom novega trenerja Raima Summanena. Pred dnevi so namreč ob njegovi premieri v tem tekmovanju v Cortini d'Ampezzo izgubili v podaljšku, tokrat pa proti Feldkirchu na tivolskem ledu ni bilo nikakršnega dvoma o zmagi zmajev – 6:1 (2:1, 2:0, 2:0; Simšič, Pance, Magovac, Pulli, Zibelnik, Logar).

Ljubljančani so dejansko tokrat tekmo od prvih minut ohranjali pod nadzorom, z novimi tremi točkami se zdaj spet vrnili na vrh lestvice, kjer imajo točko prednosti pred Brunicom, obenem pa še dve tekmi manj od najbolj ambicioznega kluba v tem tekmovanju iz italijanskega prostora. Prava gneča pri vrhu pa bi lahko nastala jutri v primeru zmage Jesenic proti Feldkirchu. Slednji bo namreč še drugi dan zapored gostoval v Sloveniji, v nedeljo ob 17.15 v Podmežakli, v kateri bodo železarji lovili že 10. zmago zapored v alpski ligi. In če bi osvojili tri točke, bi bilo pri vrhu res zanimivo – Olimpija 52 (19 tekem), Brunico 51 (21), Jesenice 50 (17) ...

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine