Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Zimski športi

Trener Upi Karhula: Samo ne omenjajte mi lestvice

Hokejisti SŽ Olimpije bodo stavili predvsem na značaj. V petek tivolska premiera v ICEHL proti Linzu. Kapetan Pavlin: Prepričali bomo navijače.
Novinarska konferenca je bila dobro obiskana. FOTO: Luka Vovk
Novinarska konferenca je bila dobro obiskana. FOTO: Luka Vovk
13. 9. 2023 | 14:52
13. 9. 2023 | 19:20
5:03

V nadaljevanju preberite:

V prvi sezoni nastopanja v ICEHL je vlak hokejistov HK Slovenske železnice Olimpija nezadržno drvel v končnico in se zaustavil v dramatičnem četrtfinalu z Beljačani. V prejšnji sezoni se je kmalu iztiril in šel na remont, saj so Ljubljančani pristali na predzadnjem mestu. Prenovo so zaupali finskemu strategu Anttiju Karhuli, ki je včeraj na predstavitvi ciljev za sezono 2023/24 sedel v stoječem vagonu na prvem tiru ljubljanske železniške postaje, a upa, da bo zeleno-bela kompozicija že v petek, ko bodo slovenski prvaki gostili Linz (19.15), začela mirno pot proti cilju, četrtfinalu razširjenega avstrijskega prvenstva.

V vagonu so ob Fincu sedeli še predsednik kluba Miha Butara, direktor Anže Ulčar, kapetan Žiga Pavlin in ameriški napadalec Trevor Gooch. Kaj so povedali, kolikšen bo proračun kluba, kakšen hokej bomo gledali v Tivoliju. Kaj nikakor ne smete povedati trenerju Upiju Karhuli? Oglejte si promocijski video z delovnim naslovom Olimpije se ne podpira s kavča!

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine