Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

St. Louis v Dallasu prišel do vodstva (VIDEO)

Hokejisti St. Louis Blues so na tretji tekmi serije premagali Dallas s 4:3 in povedli v seriji z 2:1. 
Vratar Dallasa Ben Bishop je moral tokrat štirikrat po plošček v svojo mrežo. FOTO: AFP
Vratar Dallasa Ben Bishop je moral tokrat štirikrat po plošček v svojo mrežo. FOTO: AFP
N. Gr.
30. 4. 2019 | 07:53
30. 4. 2019 | 08:06
1:33
V polfinalnem dvoboju zahodne konference se merita St. Louis Blues in Dallas Stars. Na prvih dveh tekmah v St. Louisu sta si ekipi razdelili zmage, serija se je preselila pred teksaške navijače, ki pa so tokrat pospremili poraz ekipe Dallasa s 3:4. Odločil je Pat Maroon, ki je manj kot dve minuti pred koncem zadel za 4:3. 

Tekma se je za Blues zelo dobro začela, po minuti in pol jih je v vodstvo popeljal Schwartz in utišal dvorano v Teksasu, ki pa je spet oživela, ko je ob koncu prve tretjine ob igri z igralcem več izenačil Aleksandar Radulov. Sredi druge tretjine je St. Louis prek Bozaka spet prišel do vodstva, manj kot deset minut pred koncem zadnje tretjine je z igralcem manj izenačil Andrew Cogliano in tekma je bila odprta. 

Veselje v Dallasu je trajalo manj kot minuto in pol, potem je plošček v gol Dallasa za vodstvo s 3:2 pospravil Alex Pietrangelo. Zvezde se niso predale in štiri minute pred koncem je še enkrat izenačil Tyler Seguin, izenačeno tekmo preobratov pa je naposled odločil Pat Maroon minuti in 38 sekund pred koncem srečanja. 



Tudi četrta tekma serije bo v Dallasu, na sporedu bo v noči na četrtek. 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine