Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Sporočilo iz bolnišnice: Zelo sem žalostna, toda vrnila se bom

Slovenska alpska smučarka Andreja Slokar se je po uspešni operaciji kolena v nedeljo oglasila navijačem prek družbenih omrežij.
Andreja Slokar na lanskem finalu sezone svetovnega pokala v Lenzerheideju. FOTO: Denis Balibouse/Reuters
Andreja Slokar na lanskem finalu sezone svetovnega pokala v Lenzerheideju. FOTO: Denis Balibouse/Reuters
17. 10. 2022 | 11:21
17. 10. 2022 | 11:28
1:37

Po hudi poškodbi, ki jo je utrpela na petkovem treningu v italijanskem Val Senalesu, je slovenska alpska smučarka Andreja Slokar v Innsbrucku uspešno prestala operacijo kolenskih vezi. Ajdovka se je po precej grenkem 25. rojstnem dnevu, ki ga je praznovala v soboto, vseeno pozitivno ozrla v prihodnost.

»To ni bilo presenčenje, ki sem si ga želela podariti za moj rojstni dan, je pa gotovo nekaj posebnega! Šalo na stran ... V petek sem si strgala križne vezi in danes zjutraj sem že prestala operacijo. Res sem žalostna, toda vrnila se bom. Hvala vam za vsa vaša sporočila! #levjesrčni,« je na instagramu objavila Slokarjeva.

Ajdovko je tudi letos operiral dr. Christian Fink, ki je eno najobetavnejših smučark karavane operiral že pred dvema letoma, a je bil takrat poseg veliko manjši. Sezona 2022/23 je za Slokarjevo izgubljena, izpustiti bo morala tudi svetovno prvenstvo v Meribelu, kjer je marca slavila zmago na finalu sezone v slalomu.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine