Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Novost smučarske zveze – z eno vstopnico za ugodno ceno na pet tekem za SP

Na SZS si želijo, da bi Slovenija ostala v središču svetovnih zimskih športov in najtrofejnejša športna zveza na sončni strani Alp.
Predstavniki prireditvenih odborov smučarskih tekmovanj za svetovni pokal so si skoraj v en glas zaželeli čim več snega. FOTO: Sloski
Predstavniki prireditvenih odborov smučarskih tekmovanj za svetovni pokal so si skoraj v en glas zaželeli čim več snega. FOTO: Sloski
23. 10. 2024 | 22:48
23. 10. 2024 | 22:50
2:22

Na posebni prireditvi Smučarske zveze Slovenije (SZS) so danes predstavili novost – enotno vstopnico za ogled petih tekmovanj za svetovni pokal na sončni strani Alp v sezoni 2024/25.

Za ugodno ceno 39,90 evra si bo mogoče od blizu ogledati tako žensko (4. in 5. januarja) kot moško preizkušnjo (1. in 2. marca) v alpskem smučanju v Kranjski Gori, tekmo najboljših smučarskih skakalk na Ljubnem (15. in 16. februarja), prireditev najvišje ravni v biatlonu na Pokljuki (med 13. in 16. marcem) in spektakel v smučarskih poletih v Planici (med 27. in 30. marcem). Sloski vstopnica, ki ni prenosljiva, omogoča enkratni vstop za eno osebo, za dan po izbiri, na območju stojišča.

»Smučarska zveza Slovenije se s ponosom podaja v novo obdobje zimskih športov, pri katerih se osredotočamo na še več sodelovanja in nadaljnji razvoj teh disciplin v Sloveniji. 'Ena vstopnica – pet svetovnih dogodkov' odraža našo zavezanost k povezovanju največjih zimskih tekmovanj pod eno streho, s čimer si želimo omogočiti širši dostop navijačem in še tesnejše sodelovanje prireditvenih odborov. Verjamemo, da je moč zimskih športov v povezovanju in soustvarjanju vrhunskih dogodkov, ki navdihujejo mlade in podpirajo razvoj vseh športnikov. V prihodnjih desetih letih bo ta vizija vodila naše delovanje, saj želimo, da bi Slovenija ostala v središču svetovnih zimskih športov in najtrofejnejša športna zveza v Sloveniji, hkrati pa spodbujamo rast smučarskih športov na vseh ravneh – od tekmovalnih vrhuncev do promocije smučanja med vsemi rodovi,« je novost predstavil Uroš Zupan, direktor SZS, in opravičil odsotnost obolelega Enza Smrekarja, predsednika naše krovne smučarske organizacije.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine