Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Zimski športi

Norvežanova nezgoda je potrdila zmedo med alpskimi smučarji

Aleksander Aamodt Kilde jo je odnesel bolje, kot je sprva kazalo, jeza zaradi 13 smukov v sezoni svetovnega pokala se ni polegla.
Aleksander Aamodt Kilde v bolniški postelji ob Mikaeli Shiffrin. FOTO: Instagram
Aleksander Aamodt Kilde v bolniški postelji ob Mikaeli Shiffrin. FOTO: Instagram
14. 1. 2024 | 17:23
14. 1. 2024 | 17:37
4:16

V nadaljevanju preberite:

Štiridnevni spektakel alpskih smučarjev v Wengnu se je končal z razočaranjem za slovensko reprezentanco, saj je bila najboljša uvrstitev na štirih preizkušnjah 26. mesto Mihe Hrobata s sobotnega smuka, in žalostjo za Norvežane. Na prvi progi nedeljskega slaloma sta bila najhitrejša Atle Lie McGrath in Henrik Kristoffersen, a sta morala zmago prepustiti Avstrijcu Manuelu Fellerju, še vedno pa je odmeval hud sobotni padec Aleksandra Aamodta Kildeja, do tedaj tretjega v skupni razvrstitvi svetovnega pokala.

Po Norvežanovi smukaški nezgodi je zavladala informacijska zmeda. Ko se je izkazalo, da njegove poškodbe niso tako hude, kot je sprva kazalo, pa se je utrgal plaz kritik na račun smiselnosti tako zgoščenega koledarja nastopov. Kaj o njej meni vodilni as sezone Marco Odermatt in kdo je glavna tarča kritik? Kaj pravi direktor svetovnega pokala Markus Waldner o odzivih tekmovalcev in smučarjev, ko kakšna preizkušnja odpade?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine