Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Kopitarjeva ekipa izgubila tretji dvoboj v nizu

Kralji v ligi NHL doma klonili proti Vancouvru
Anže Kopitar in soigralci na domačem ledu niso strli kanadske ekipe iz Vancouvra. FOTO. Reuters
Anže Kopitar in soigralci na domačem ledu niso strli kanadske ekipe iz Vancouvra. FOTO. Reuters
M. U.
15. 2. 2019 | 08:47
15. 2. 2019 | 11:02
1:28
Ekipa Los Angeles Kings je v severnoameriški hokejski ligi NHL po kazenskih strelih doma s 3:4 klonila v dvoboju z Vancouver Canucks in izgubila tretjič v nizu; slovenski zvezdnik Anže Kopitar je trikrat sprožil na gol, vendar ni dosegel točke, zgrešil je tudi kazenski strel po koncu tekme, ko je dvoboj odločil Brock Boeser.

Boeser je zadel tudi sredi druge tretjine, ko je Vancouver povedel z 2:1, po golu Eliasa Petterssona pa so gostje v 13. minuti vodili tudi z 1:0. Austin Wagner je le osem sekund pozneje izenačil na 1:1, Michael Amadio pa v 13. minuti druge tretjine na 2:2. Alec Martinez je sredi druge tretjine domači vrsti zagotovil vodstvo s 3:2.

Adam Gaudette je minuto in 38 sekund pred koncem rednega dela izsilil podaljšek, v katerem pa ni bilo gola. Ilija Kovalčuk in Pettersson sta v kazenskih strelih dosegla prva gola, po izenačenju je nato streljal Kopitar, a je Jacob Markström (35 obramb) njegov strel ubranil, Jonathan Quick (24 obramb) pa je nato klonil po šestem strelu, ki ga je na njegova vrata usmeril Boeser.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine