Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Hokejski derbi za dva tedna prestavljen

Ker so jeseniški hokejisti v karanteni po okužbi s koronavirusom večjega dela moštva, so pri Olimpiji ugodili prošnji o prestavitvi tekme z 10. na 24. november.
Če ne bo novih zapletov, bo naslednja tekma Olimpije in Jesenic v torek, 24. novembra. FOTO: Jure Eržen/Delo
Če ne bo novih zapletov, bo naslednja tekma Olimpije in Jesenic v torek, 24. novembra. FOTO: Jure Eržen/Delo
3. 11. 2020 | 22:22
1:21
Nikakor ne preseneča, da ljubitelji hokeja pri nas – vsaj na daljavo, če že ne smejo na tribune – pogrešajo tekme. Okužba s koronavirusom se je nazadnje razširila pri jeseniškem moštvu, to se je moralo umakniti v karanteno in zato je tudi moralo preložiti dvojček zadnjih tekem alpske lige proti Feldkirchu in Kitzbühlu na domačem ledu.

Tako pa so v Olimpijinem hokejskem taboru ugodili prošnji Jesenic o prestavitvi derbija za državno prvenstvo. Tekma bi morala biti v torek, 10. t. m., ker pa železarji zaradi umika v karanteno v teh dneh ne morejo niti trenirati, bi bila njihova navzočnost na tekmi zelo vprašljiva. Novi datum tekme bo 24. november, že dva dni pozneje, torej 26. novembra, pa bo še en dvoboj Jesenic in Olimpije, kot je bil že sprva načrtovano v sporedu državnega prvenstva. Za točke alpske lige pa bosta naslednja derbija 19. decembra in 2. januarja.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine