Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

Nad kazahstansko Rusinjo ogorčen tudi Becker: Le kaj si misli, da je? (VIDEO)

Julija Putinceva je v tretjem krogu odprtega prvenstva ZDA klonila pred Italijanko Jasmine Paolini in zaradi svojega vedenja izgubila ogromno simpatij.
Julja Putinceva je bila deležna številnih kritik. FOTO: Matthew Stockman/AFP
Julja Putinceva je bila deležna številnih kritik. FOTO: Matthew Stockman/AFP
2. 9. 2024 | 12:33
2. 9. 2024 | 13:38
1:58

Na žalost je tudi v tenisu veliko prizorov, zaradi katerih ljubitelji športa le zmajujejo z glavami. Za zadnji takšni primer je poskrbela v Moskvi rojena in tudi živeča Julija Putinceva, ki si je na odprtem prvenstvu ZDA prislužila žvižge zaradi nespoštljivega vedenja do pobiralke žogic.

Potem ko je najstnici z roko nakazala, naj ji vrže žogico, se nato nanjo sploh ni odzvala. Nepremično je stala, tako da jo je žogica zadela v trebuh in se odbila stran. Tudi pri drugi se ni premaknila, žogico je pospremila zgolj s pogledom. Ujela je šele tretjo, ko so se že oglasili prvi žvižgi gledalcev na legendarnem štadionu Louisa Armstronga v New Yorku.

Seveda so v nadaljevanju navzoči še toliko glasneje navijali za Italijanko Jasmine Paolini, ki se je z zanesljivo zmago 6:3 in 6:4 uvrstila v četrti krog zadnjega letošnjega turnirja za grand slam. Čeprav se je 29-letna Rusinja, ki tekmuje pod kazahstansko zastavo, pozneje opravičila za svoje vedenje, je bila deležna številnih kritik. Klonila je pred Paolinijevo in povrhu izgubila ogromno simpatij.  

Nad Moskovčanko, ki na svetovni lestvici tačas drži 32. mesto, je bil ogorčen tudi nekdanji nemški as Boris Becker: »Le kaj si Putinceva misli, da je ... To je bilo resnično grozljivo vedenje do pobiralke žogic!!!«

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo za samo 9,99€ mesečno.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine