Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

Kaja Juvan: počitnice in trening

Naša najbolj obetavna teniška igralka je predčasno sklenila nenavadno sezono.
Tako kot v prvem pomladnem valu pandemije se bo tudi zdaj Kaja Juvan lotila temeljitega treninga. FOTO: Jure Eržen/Delo
Tako kot v prvem pomladnem valu pandemije se bo tudi zdaj Kaja Juvan lotila temeljitega treninga. FOTO: Jure Eržen/Delo
S. U.
21. 10. 2020 | 11:38
1:36
Teniški svet se še ni povsem ustavil, čeprav se ta nenavadna sezona, tokrat le s tremi turnirji za grand slam, približuje koncu. In dejansko jo je že sklenila naša najbolj obetavna igralka Kaja Juvan, zdaj 101. na svetovni lestvici teniških igralk. Hitreje od načrtov se je poslovila od zadnjega turnirja v Ostravi, nakar se je odločila, da pod to športno leto 2020 potegne črto.

Ostalo ji bo seveda tako kot drugim v spominu po krepko spremenjenem koledarju in dolgi odstotnosti tradicionalnih turnirjev,. ni bilo tudi tistega najbolj posebnega v letu – Wimbledona. Obenem pa je 19-letna Ljubljančanka dosegla nekaj odmevnih zmag, med drugim je v Parizu ugnala vodilno zvezdnico nemškega tenisa Angelique Kerber. »Seveda bo ostal spomin na nekaj lepih dvobojev, a obenem vem, da imam še veliko manevrskega prostora za napredovanje,« je prepričana v pričakovanju kratkih počitnic doma in nato kondicijskih priprav ter nadaljevanju svoje zgodbe na teniškem igrišču.

Sicer pa je ob koncu sezone v pogovoru za Tenis Slovenija poudarila, da je vesela že zavoljo tega, da je igranje tenisa v teh razmerih pandemije še vedno dovoljeno in da naj to seveda izkoristijo tudi vsi tisti, ki se redno in radi ukvarjajo s to športno panogo. 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine