Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Slovenski rokomet potrebuje le še šminko, najlepša bi bila Pariz 2024

Jure Natek, novi generalni sekretar Rokometne zveze Slovenije, se bo s svojo ekipo spopadel z visokim finančnim primanjkljajem, a ohranja optimizem.
Jure Natek ima veliko energije in izkušenj v rokometu. FOTO: Jože Suhadolnik
Jure Natek ima veliko energije in izkušenj v rokometu. FOTO: Jože Suhadolnik
28. 10. 2023 | 07:00
29. 10. 2023 | 13:04
11:40

V nadaljevanju preberite:

Jure Natek je za rokometno reprezentanco odigral 154 tekem (13. mesto na večni lestvici) in dosegel 393 golov. Zdaj je tudi uradno prvi operativec Rokometne zveze Slovenije. V začetku tedna ga je predsedstvo RZS imenovalo za generalnega sekretarja RZS. Kot je povedal v prvi uradni izjavi, ga čaka težko delo, saj je zveza v težki finančni situaciji. Na parketu so stvari precej boljše. Tako moška kot ženska reprezentanca imata realne možnosti za nastop na olimpijskih igrah v Parizu.

Kaj je povedal Natek v intervju za Delo, kolikšen je dolg in do kdaj naj bi bil saniran? Zakaj je do njega prišlo in ali je bilo vredno?Kakšen projekt pripravlja RZS? Kako vidi stanje v slovenskem rokometu in kaj mu vliva optimizem za naprej? Kaj si lahko obetamo na bližajočem se EP v Nemčiji, kjer je igral šest let? Kakšen je njegov odnos s predsednikom Borom Rozmanom in selektorjem Urošem Zormanom, zakaj Vid Kavtičnik ni več direktor moške reprezentance?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine