Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Dovoljeno sanjati, prepovedano visoko leteti. Blagi želi darilo za rojstni dan

Slovenci danes (20.30) v Hamburgu mimo evropskih prvakov iz Švedske iščejo avtocesto za Köln. Zorman: V fantih vidim željo in voljo. Marguč: Nismo favoriti!
Uroš Zorman se je skupaj s svojimi rokometaši veselil zmage proti Norveški. FOTO: Annegret Hilse/Reuters
Uroš Zorman se je skupaj s svojimi rokometaši veselil zmage proti Norveški. FOTO: Annegret Hilse/Reuters
17. 1. 2024 | 05:00
17. 1. 2024 | 07:27
7:44

V nadaljevanju preberite:

Po zmagi proti Norveški, tretji v Berlinu, je kapetan Jure Dolenec gasil evforijo in govoril, da bodo slovenski rokometaši verjetno slejkoprej doživeli poraz na 16. evropskem prvenstvu. Morda res, toda ta naj se še ne zgodi nocoj. Če bodo na prvi tekmi glavnega dela v Hamburgu premagali tudi evropske prvake iz Švedske (20.30), bodo storili ogromen korak proti senzacionalni uvrstitvi v polfinale, o čemer si pred EP niso upali razmišljati niti sami.

Kaj so pred novim »finalom« ob prihodu na nemški sever povedali selektor Uroš Zorman, Blaž Blagotinšek, ki bo dopolnil 30 let, in Gašper Marguč. Kako je potekala pot iz Berlina, kako fantje proslavljajo zmage v slačilnici? Zakaj sta imela Blagotinšek in Urban Lesjak kratko noč in zakaj je Lesiju bolj všeč hotel v Hamburgu kot v Berlinu?

Kako slikovito je Borut Mačkovšek opisal tekmo z Norveško? Kako zasoljene so cene vstopnic v Barclays Areni? Zakaj igralcem po glavi ne rojijo neumnosti? Oglejte si zanimive objave na družbenih omrežjih ...

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine