Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Pariz 2024

Ministrstvo za kulturo zagotovilo 50.000 za TV prenose paraolimpijskih iger

Zavedamo se, kako pomembno je vključevanje invalidov v družbo in zavedanje, da kljub različnosti predstavljajo enakopraven del skupnosti, je dejala Vrečko.
V Pariz odhajajo tudi odbojkarice odbojke sede. FOTO: Paravolley Slovenia
V Pariz odhajajo tudi odbojkarice odbojke sede. FOTO: Paravolley Slovenia
STA
24. 6. 2024 | 19:50
25. 6. 2024 | 14:44
1:33

Ministrstvo za kulturo je za televizijske pravice za paraolimpijske igre v Parizu 2024, ki bodo potekale med 28. avgustom in 8. septembrom, zagotovilo 50.000 evrov, so sporočili iz ministrstva.

»Zavedamo se, kako pomembno je vključevanje invalidov v družbo in zavedanje, da kljub različnosti predstavljajo enakopraven in pomemben del skupnosti. Z namensko pomočjo RTV Slovenija za prenos paraolimpijskih iger prispevamo svoj del, da podpremo izjemne parašportnike in parašportnice, ki bodo kmalu nastopili v Parizu. Slovenski parašportniki in parašportnice se olimpijskih iger udeležujejo že vse od leta 1972, na njih pa so doslej osvojili že 52 kolajn. Verjamem, da se bo bera letos še povečala, ob tem pa me veseli, da bomo njihove nastope in uspehe lahko spremljali in zanje srčno navijali tudi na nacionalni televiziji,« je ob tem povedala ministrica Asta Vrečko.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine