Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Vijolični najprej v boj, potem bodo uprli oči v Ljubljano

V 12. kolu 1. SNL v Ljudskem vrtu že danes velika bitka Maribora in Kopra. Olimpija pod pritiskom Šiškarjev in navijačev.
Prvi mestni derbi v Stožicah je odločil Marcel Ratnik, jutrišnji drugi v tej sezoni bi utegnil biti še bolj razburljiv. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Prvi mestni derbi v Stožicah je odločil Marcel Ratnik, jutrišnji drugi v tej sezoni bi utegnil biti še bolj razburljiv. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
8. 10. 2022 | 06:00
8. 10. 2022 | 20:04
4:11

V nadalejvanju preberite:

Mariborčani začenjajo novo nogometno prvenstvo z okrepitvijo v vijoličnem orkestru Josipom Iličićem, a še brez njega na igrišču, in s 13 točkami zaostanka. To je izhodišče vijoličnih, ki jih razpenja od moči in zanosa po prihodu 34-letnega zvezdnika iz Italije. A napad na Olimpijo, ki bo v 12. kolu 1. SNL v mestnem derbiju na igrišču v Spodnji Šiški imela eno od najtežjih preizkušenj, ni odvisen le od njih, temveč tudi od tega, kako se bodo na umik v senco danes v Ljudskem vrtu odzvali še vedno ambiciozni in prepričani, da so lahko tudi šampioni, Koprčani.

Kampanjski in razdiralen lov dela »zeleno-belih« privržencev na upravo kluba (ta ima popolnoma iste vodilne upravitelje kot pred letom dni, ko so jim polagali rdečo preprogo, a zdaj brez lakomnih in preračunljivih posameznikov) je tudi iz zornega kota pozitivne kritike resnično nerazumljiv.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine